Kategoria

Yleinen

Steamiläiset kesälomalle…

in Yleinen Julkaisija

Mollan Steam-jengi tapasi vielä kesäkuussa, vaikka suurin osa oli jo jäänyt lomalle. Kävimme läpi mitä oli jäänyt käteen tehdyistä projekteista ja mitä ideoita ehkä jo oli syntymässä ensi syksylle. Ryhmissä tapahtuu paljon muutoksia ja ihmisiä vaihtuu, mukaan tulee siis muutama uusi Steam-jäsen. Heidän tekemisistään kuulemme lomien jälkeen enemmän. Mukavaa lomaa kaikille!

 

1+

Steamiläiset saivat koulutusta 3d-Bearilta!

in Yleinen Julkaisija

MollaGoesSteam-pilottihenkilöt saivat osallistua koulutuspäivään, jonka järjesti Kristo Lehtonen 3d-bearilta.  Koulutuspäivään sisältyi aamupäivän teoriaosuus aikuisille, jonka jälkeen opittuja taitoja saatiin kokeilla kahden eri päiväkodin lapsiryhmän kanssa.

Aiheinamme olivat 3D-teknologia ja lasten osallistaminen, ja saimme kuulla esimerkkejä Suomesta ja maailmalta.
Kokeilimme 3DBearin sovelluksen esimerkkikäyttöä (3DBear AR) ja  myös muihin hyödyllisiin appeja
päiväkotikäyttöön.
Pohdimme teknologian linkitystä varhaiskasvatussuunnitelmaan: innovatiivisen ja luovan toiminnan suunnittelua sekä esim. kuinka havainnoidaan rakennettua ympäristöä ja miten se linkitetään laaja-alaisen osaamisen tavoitteisiin.

Iltapäivien demo-osuuksissa saimme kokeilla ideoita käytännössä lasten kanssa. Lapset tarttuivat innokkaasti laitteisiin ja kokeilivat 3d-mallinnusta ensin muotojen ja värien parissa ja sen jälkeen tekivät jo 3d-mallinnukset päiväkotien tilojen parantamiseksi. Leikin avulla kokeilua joka antoi lapselle mahdollisuuden

0

Rauhallista Joulua ja Menestystä Vuodelle 2018

in Yleinen Julkaisija

Mollan sivut uudistuvat! Kaikki Molla-materiaalit ovat siirtymässä tänne WordPressiin ja sivuja työstetään parhaillaan.

Nyt Molla kuitenkin lomailee ja toivottaa Rauhallista Joulua ja Menestystä Vuodelle 2018!

 

Hyvää joulua!
0
Mene Ylös