Hamsteri-kaveri…

in Miun uutiset Julkaisija

Tammikuisia uutisia Simolasta!
Simolassa oli ollut aamulla – 24 astetta pakkasta. Pakkasta pelkäämättömät eskarilaiset kävivät luistelemassa. Sisälle tultua Juho kertoi, että oli käynyt edellisiltana myös luistelemassa ja totesi, että ”Mie löysin puolikkaan kiekon kotiin lähtiessä kentältä.”

”Mie sain eilen oman hamsterin. Sen nimi on Allu. Mie sain ite valita sen. Siinä on valkosta ja harmaata. Se tuotiin äidin kaverilta saadulla kuljetushäkillä. Häkissä on ruokaa, vesikuppi, juomapullo ja juoksupyörä. Sit sil on sellanen vessa. Se on alakerran leikkihuoneessa. Sille ei saa antaa sitrushedelmiä. Se syö kurkkua ja hamsterin ruokaa. Ne tavalliset hamsterinruuat on sen herkkua. Häkkiin pitää laittaa purua.” Näin tarinoi Viljami, joka sai eilen hamsterin.

Terveiset Simolasta

0