• itk1.jpg
  • itk2.jpg
  • itk3.jpg
  • itk4.jpg

ITK -kuulumisia 2014

in Etusormet pohdintoja Julkaisija

Terveisiä ITK -messuilta Hämeenlinnasta 10.-11.4.2014. Edustimme Etusormet -hanketta ja Lappeenrantaa. Esittelimme iPadia lapsen kehityksen ja oppimisen tukena diasarjan, videoiden ja käytännön vinkkien avulla. Hauskaa oli myös kertoa Mollan uudesta muistipelistä, joka on nyt ladattavissa Apple Storesta.

Olimme lähes ainoat varhaiskasvatuksen edustajat. Osastolla kävijät olivat kiinnostuneita Molla -hankkeesta ja erityisen ilahtuneita he olivat apps -vinkeistä. Huomiota saivat myös Molla -mekkomme.

Terveisin Riitta ja Marjo

PS. Linkki osastollamme käyneen Mikko Karppasen toistaiseksi ilmaiseen kirjaan Hiirulaisen ystävät, joka on saatavana iBooks storesta sekä suomen- että englanninkielisenä. Kirja soveltuu 3-7 -vuotiaille eikä siinä ole mainoksia tai ostoksia.

https://itunes.apple.com/fi/book/herra-hiirulaisen-ystavat/id682417907?l=fi&mt=11

https://itunes.apple.com/fi/book/martin-mouse-and-his-friends/id762862219?l=fi&mt=11

0