Velhot päiväkoti Kesämäestä kertovat:

in Miun uutiset Julkaisija

Päiväkoti Kesämäen eskariryhmä Velhot ovat aloittemassa yhteydenpitoa Etelä-Amerikkaan. Ystävyyskoulu sijaitsee Fray Bentoksen kaupungissa, Uruguayssa. Yhteisenä kielenä on englanti, joka on kummankin ryhmän painotusalueena ja tarkoituksena on tutustua toisen maan tapoihin, kulttuuriin, maantieteellisiin ja ilmastollisiin eroihin ja tutkia myös onko meillä myös yhteisiä asioita… Paljon tutkittavaa ja kysyttävää varmasti riittää. Näin muutama velho kiteytti syksyn puuhia ja ajatuksia projektin aloituksesta:

”Olemme aloittaneet eskarijutut. Me käymme linja-autolla retkellä ja aloitamme yhteydenpidon Etelä-Amerikkaan, Uruguayhin. Aiomme kertoa heille mitä leluja meillä on (barbeja, legoja…) ja kysellä mitä heille kuuluu. Toivottavasti kuullaan heistä pian!”

Jäämme odottelemaan jännityksellä Velhojen projektin etenemistä!

0