Sanomalehtien liiton oppituntivinkit

in Aikaisempia juttuja Julkaisija

Sanomalehtien liitto vinkkaa: Esi- ja alkuopetus Syyskuun alussa julkaistiin uudet pienten lasten liikuntasuositukset. Lukekaa juttu ja katsokaa video Iltalehden sivuilta: Pienet lapset halutaan liikkeelle – uusi suositus on kolme tuntia liikuntaa päivässä.
Liikunnan iloa!

Jutelkaa yhdessä:

· Miksi liikkuminen on tärkeää?

· Millaisesta liikunnasta te pidätte?

· Kuinka pitkiä aikoja kerrallaan te istutte paikoillanne?

· Liikutteko kolme tuntia päivässä?

Tehkää valokuvareportaasit omasta päivän liikkumisestanne. Ota valokuva aina, kun liikut. Kokoa ottamasi kuvat reportaasiksi aikajärjestyksessä. Kirjoita jokaisen kuvan yhteyteen, millaista liikuntaa harrastit, missä ja kuinka pitkän aikaa.

Tulostakaa reportaasinne tai julkaiskaa ne jollakin verkkoalustalla. Esitelkää liikuntapäivänne lopuksi parillenne.

0