Uusia ryhmiä mukaan Mollaan!

in Aikaisempia juttuja Julkaisija

Molla-hanke on saanut kaksi uutta päiväkotia mukaan mediamatkalleen. Kourulan eskariryhmä Kuusenkolo ja Leirin 2-5 vuotiaiden Liekki-ryhmäläiset liittyvät Mollajoukkoon. Aluksi lähdetään liikkeelle yhden ryhmän kanssa ja ajan myötä toivotaan mediamallien leviävän kaikkien ryhmien käyttöön.
Leirin päiväkodissa Liekki-ryhmä aloittaa ensimmäisenä medialaitteiden kokeilemisen lapsen päivän dokumentoinnin apuvälineenä. Dokumentoinnin jakamista varten vanhemmille ja sen näkemiseksi sähköisesti on otettu käyttöön oma blogi. Sitä esiteltiin Liekkiläisten vanhemmille 18.9. ja kyseltiin heidän mielipiteitään asiasta. Kun bloggaus alkaa todenteolla, ilmestyy vinkki-blogi kohtaan myös Leiriläisten linkki heidän blogiinsa.

Liitteenä Mediaa Mollan kanssa -esitys lasten mediakasvatuksesta.

leirin_vanhempainilta

0