• img_0493.jpg
  • img_0499-1.jpg
  • jodet1.jpg
  • jodet2.jpg
  • jodet3.jpg

Varhaiskasvatuksen johtajuusfoorumi Jyväskylässä

in Aikaisempia juttuja Julkaisija

Tampereen yliopiston organisoima valtakunnallinen Varhaiskasvatuksen johtajuusfoorumi järjestetään 25.3.2015 Jyväskylän Paviljongissa. Molla-hanketta pyydettiin kertomaan Lappeenrannan päiväkotilasten digitaidoista.
Varhaiskasvatuksen digitaidoista kertovat Varhaiskasvatuksen johtajuusfoorumin työpajassa Teijo Paananen, Jyväskylän e-Hipsu hankkeesta sekä Riikka Tidenberg ja Satu Reijola Lappeenrannan Molla- hankkeesta.

Tulossa on hanketietoutta sekä terveisiä ja esimerkkejä kentältä. Lisäksi pajaan osallistuvat pääsevät tekemään mediatuotoksen pienryhmässä!

Materiaalin Lappeenrannan hankkeesta löydät liitteenä. Diasarja on jaettu kahteen osaan, koska se ei mahtunut koko esityksenä.

Pajassa syntyneet tuotokset näet tässä, johtajat tekivät ryhmätöinä sarjakuvat tunnelmistaan… : )

Tässä myös oma esimerkkini, jossa saimme haastettua pajalaiset virkkaukseen! Lappeen päiväkotikoulun blogiryhmäni on tekemässä lentävää mattoa virkatuista tilkuista joten niitä tarvitaan paljon…Hyväksymme myös virtuaalitilkut, millaisia sitten ovatkaan? Näin digitaidot ja kädentaidot yhdistetään näppärästi ja osallistetaan Suomen varhaiskasvatusjohtajat samalla : )

Tässä myös linkki Teijo Paanasen esitykseen:

jyvaskylan_johtajasemmakopio

mollaan

0