Viestejä maailmalle!

in Aikaisempia juttuja Julkaisija

Päiväkoti Kesämäen eskariryhmä Velhot ovat aloittemassa yhteydenpitoa Etelä-Amerikkaan. Ystävyyskoulu sijaitsee Fray Bentoksen kaupungissa, Uruguayssa. Yhteisenä kielenä on englanti, joka on kummankin ryhmän painotusalueena ja tarkoituksena on tutustua toisen maan tapoihin, kulttuuriin, maantieteellisiin ja ilmastollisiin eroihin ja tutkia onko meillä myös yhteisiä asioita… Paljon kerrottavaa ja kysyttävää varmasti riittää. Voit seurata lasten ajatuksia projektista ”Miun uutisissa” ja kuvia ilmestyy toivottavasti pian ”Terveisiä maailmalta”- kohtaan. Näin muutama velho kiteytti syksyn puuhia ja ajatuksia projektin aloituksesta:

”Olemme aloittaneet eskarijutut. Me käymme linja-autolla retkellä ja aloitamme yhteydenpidon Etelä-Amerikkaan, Uruguayhin. Aiomme kertoa heille mitä leluja meillä on (barbeja, legoja…) ja kysellä mitä heille kuuluu. Toivottavasti kuullaan heistä pian!”

Jäämme odottelemaan jännityksellä Velhojen projektin etenemistä!

0