Steamiläiset saivat koulutusta 3d-Bearilta!

in Yleinen Julkaisija

MollaGoesSteam-pilottihenkilöt saivat osallistua koulutuspäivään, jonka järjesti Kristo Lehtonen 3d-bearilta.  Koulutuspäivään sisältyi aamupäivän teoriaosuus aikuisille, jonka jälkeen opittuja taitoja saatiin kokeilla kahden eri päiväkodin lapsiryhmän kanssa.

Aiheinamme olivat 3D-teknologia ja lasten osallistaminen, ja saimme kuulla esimerkkejä Suomesta ja maailmalta.
Kokeilimme 3DBearin sovelluksen esimerkkikäyttöä (3DBear AR) ja  myös muihin hyödyllisiin appeja
päiväkotikäyttöön.
Pohdimme teknologian linkitystä varhaiskasvatussuunnitelmaan: innovatiivisen ja luovan toiminnan suunnittelua sekä esim. kuinka havainnoidaan rakennettua ympäristöä ja miten se linkitetään laaja-alaisen osaamisen tavoitteisiin.

Iltapäivien demo-osuuksissa saimme kokeilla ideoita käytännössä lasten kanssa. Lapset tarttuivat innokkaasti laitteisiin ja kokeilivat 3d-mallinnusta ensin muotojen ja värien parissa ja sen jälkeen tekivät jo 3d-mallinnukset päiväkotien tilojen parantamiseksi. Leikin avulla kokeilua joka antoi lapselle mahdollisuuden

0