Tutkijoiden merkkejä tulostelemassa!

in Yleinen Julkaisija

Vuosi 2019 alkoi ja viestintä Steam-ryhmien kanssa aloitettiin Lappeen päiväkodin Sinimetsäläisten kanssa. Heiltä tuli soitto face timeen Tekla Tutkijalle ja sieltä esiteltiin tutkijan merkki-suunnitelmia eri muodoissa. Oli tehty malli huovutettuna, paperimassasta ja muovailuvahasta. Aihe oli siis sydän. Tekla Tutkijan ystävä Hra3d:kin oli paikalla ja he esittelivät tulostimella tehtyjä esineitä. Sitten sovittiin uusi yhteydenotto, jolloin Sinimetsän merkit olisivat tulostumassa.

Torstaina sitten Tekla vie merkit Sinimetsään ja tapaa Pöllömetsän lapset, joilla myös suunnitelma valmiina.

Tässä kuva Teklan tutkimuspäiväkirjan sivuilta.

Tässä oli Teklan ohje Hra3d:lle. Sillä hän myös kyseli tietä toisilta lapsilta tullessaan Lappeen päiväkotikouluun ja etsiessään Sinimetsää.

Ja tässä valmiit merkit:

Hyviä tutkimuksia!

T:Tekla ja Hra3d

2+