Kategoria

Videot

3D-kynän käyttöohje

in Videot Julkaisija

Steam-ryhmät saavat joulun alla toimintaansa testattavaksi 3d-kynän! Tällä he voivat kokeilla erilaisia malleja esim.tutkijan merkeikseen tai tehdä koruja, pelinappuloita, leluja yms. Tässä ohjeet kynän käyttöön. Muistakaa, että kynän kärki on TOSI kuuma! Siksi on hyvä käyttää hanskoja ja aina tehdä tätä aikuisen seurassa.

0

Animaatio Prinsessa Elisan unista

in Videot Julkaisija

Joutsenon eskarissa tehtiin marraskuussa 2017 animaatiota. Tässä heidän kuvauksensa projektista:

Joutsenon päiväkoti / eskarit, Metsätähdet, 25 lasta

Animaatio Prinsessa Elisan unia sai alkunsa askartelutyöstä ” Satumetsä ”. Eskarit keksivät tarinoita ja askartelivat hahmoja, jonka pohjalta syntyi animaatio. Kaikki osallistuivat pienissä ryhmissä. Aluksi syntyi kaksi tarinaa. Aiheesta keskustellessamme valmistui yhtenäinen juoni. Hahmot, taustat ja musiikki ovat eskarilaisten tekemiä. Lopuksi Riikka Tidenberg auttoi kuvaamisessa , äänien tekemisessä ja editoinnissa. Animaation tekeminen oli kaikista mukavaa ja lopputulos oli heidän mielestä hauska ja jännittävä.

0

Keltun animaatio Tessu-karhun seikkailuista

in Videot Julkaisija

Keltun päiväkodin eräässä pienryhmässä oli tutkimusaiheeksi valikoitunut karhut. Lapset olivat hankkineet tietoa niiden tavoista, ruokailutottumuksista ja elinoloista ja halusivat sitten niiden perusteella tehdä myös animaation keksimälleen tarinalle. Tarina kuvattiin ipadillä ja äänitettiin jälkikäteen.

0
1 2 3 5
Mene Ylös